CO-Utrecht werkt samen met

Cultuur 19

Sinds het slaan van de eerste paal in Leidsche Rijn, bouwt Cultuur19 aan de ontwikkeling van een verrassend cultuurklimaat in wijk 9 (Leidsche Rijn) en wijk 10 (Vleuten-De Meern). Cultuur19 organiseert cultureel programma voor jong en oud en vindt dat een stadsdeel met de omvang van Leidsche Rijn een levendig cultureel klimaat verdient.

website

CVU

CO-Utrecht kent 2 creatief partnerschappen: OBS De Koekoek en de Rafaƫlschool (SO) en maakt deel uit van Creatief Vermogen Utrecht (CVU); een lerend netwerk van 30 scholen en 11 culturele instellingen. Samen richten ze zich op het ontplooien en verankeren van kunsteducatie in het onderwijs. Vanuit creatief partnerschappen (meerjarige samenwerkingen) die zij met elkaar aangaan, wordt kennis ontwikkeld en gedeeld. De penvoerder van CVU is TivoliVredenburg en de HKU is kennispartner.

website

Freedom City

Freedom City verzorgt Krump workshops in de stad Utrecht. Zij maken deel uit van het Kunstmenu 20201 / 2021 met hun voorstelling Next in Line.

Facebook

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Theater

Tweede jaars studenten van de opleiding 'docent theater', maken jaarlijks een Kinderboekweek-voorstelling voor de groepen 1/2 van het basisonderwijs. Co-Utrecht programmeert de voorstelling in het Kunstmenu.

website

Kunstbikken

De Stichting Kunstbikken heeft een ruim aanbod van lessen beeldende kunst, fotografie en film. Daarnaast kun je als school ook kiezen voor het Artist-in-Residence project en komt er een kunstenaar 8 weken bij je op school.

website

Muziek voor ieder Kind

website

Nieuw Utrechts Toneel

Het NUT is aanjager van de gedachte, aanleiding tot de discussie en gastheer van de ontmoeting. Co-Utrecht programmeert voorstellingen van het NUT in het Kunstmenu.

website

STT produkties

STT-produkties is een impresariaat voor jeugdtheater en cultuureducatie, met een breed aanbod en ruime ervaring. Onze missie is dat ieder kind met professioneel theater in aanraking komt. Zodat zoveel mogelijk jonge mensen de wereld rondreizen in een stoel, zich kunnen verwonderen, identificeren, achter het oor krabben, ten prooi vallen aan ontroering, of zich slap lachen. Co-Utrecht programmeert voorstellingen van STT in het Kunstmenu.

Naar STT produkties

TivoliVredenburg

TivoliVredenburg en Co-Utrecht organiseren jaarlijks voor leerlingen van de Brede School Overvecht een Kunstmenu-voorstelling. De voorstelling maakt deel uit van het MuziekRoute programma.

website