CO-Utrecht werkt samen met

Cultuur 19

Cultuur19 organiseert cultureel programma voor jong en oud en vindt dat een stadsdeel met de omvang van Leidsche Rijn een levendig cultureel klimaat verdient. Het team zet zich daar met veel enthousiasme voor in

website

Creatief Vermogen Utrecht

Cultuuronderwijs Utrecht werkt samen met twee scholen in de wijken Kanaleneiland en Vogelenbuurt. De kracht binnen dit creatief partnerschap ligt in het bieden van een op maat gemaakte leerlijn.

website

Freedom City

Freedom City verzorgt Krump workshops in de stad Utrecht. Zij maken deel uit van het Kunstmenu 20201 / 2021 met hun voorstelling Next in Line.

Facebook

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Theater

Tweede jaars studenten van de opleiding 'docent theater', maken jaarlijks een Kinderboekweek-voorstelling voor de groepen 1/2 van het basisonderwijs. Co-Utrecht programmeert de voorstelling in het Kunstmenu.

website

Kunstbikken

De Stichting Kunstbikken heeft een ruim aanbod van lessen beeldende kunst, fotografie en film. Daarnaast kun je als school ook kiezen voor het Artist-in-Residence project en komt er een kunstenaar 8 weken bij je op school.

website

Muziek voor ieder Kind

website

Nieuw Utrechts Toneel

Het NUT is aanjager van de gedachte, aanleiding tot de discussie en gastheer van de ontmoeting. Co-Utrecht programmeert voorstellingen van het NUT in het Kunstmenu.

website

STT produkties

STT-produkties is een impresariaat voor jeugdtheater en cultuureducatie, met een breed aanbod en ruime ervaring. Onze missie is dat ieder kind met professioneel theater in aanraking komt. Zodat zoveel mogelijk jonge mensen de wereld rondreizen in een stoel, zich kunnen verwonderen, identificeren, achter het oor krabben, ten prooi vallen aan ontroering, of zich slap lachen. Co-Utrecht programmeert voorstellingen van STT in het Kunstmenu.

Naar STT produkties

TivoliVredenburg

TivoliVredenburg en Co-Utrecht organiseren jaarlijks voor leerlingen van de Brede School Overvecht een Kunstmenu-voorstelling. De voorstelling maakt deel uit van het MuziekRoute programma.

website