CO-Utrecht werkt samen met

Brede School Hoograven

Partner binnen Creatief Vermogen Utrecht

Met deze meerjarige samenwerking onderzoeken en ontwerpen we samen, in co-creatie, de doorlopende leerlijn van peuter (2+) naar kleuter binnen de kunstdisciplines theater, dans, beeldend en muziek.

website

Cultuur 19

Cultuur19 organiseert cultureel programma voor jong en oud en vindt dat een stadsdeel met de omvang van Leidsche Rijn een levendig cultureel klimaat verdient.

website

Creatief Vermogen Utrecht

Cultuuronderwijs Utrecht werkt samen met 3 scholen in de wijken Vleuten, Veldhuizen en Vogelenbuurt. De kracht binnen dit creatief partnerschap ligt in het bieden van een op maat gemaakte leerlijn. Daarnaast heeft CO-Utrecht een partnerschap met Brede School Hoograven; in deze samenwerking onderzoeken en ontwerpen we samen, in co-creatie, de doorlopende leerlijn van peuter (2+) naar kleuter binnen de kunstdisciplines theater, dans, beeldend en muziek.

website

Gemeente Utrecht

Mede dankzij De Gemeente Utrecht heeft CO-Utrecht i.s.m. Stichting Free DOM de voorstelling SQUAD! kunnen ontwikkelen

Freedom City

Freedom City verzorgt Krump workshops in de stad Utrecht. Zij maken deel uit van het Kunstmenu 2021 / 2022 met hun voorstelling Next in Line èn de gloednieuwe voorstelling SQUAD!

Facebook

Het Nieuw Utrechts Toneel

Het NUT is aanjager van de gedachte, aanleiding tot de discussie en gastheer van de ontmoeting. Co-Utrecht programmeert voorstellingen van het NUT in het Kunstmenu.

website

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Theater

Tweede jaars studenten van de opleiding 'docent theater', maken jaarlijks een Kinderboekweek-voorstelling voor de groepen 1/2 van het basisonderwijs. Co-Utrecht programmeert de voorstelling in het Kunstmenu.

website

Muziek voor ieder Kind

website

STT produkties

STT-produkties is een impresariaat voor jeugdtheater en cultuureducatie, met een breed aanbod en ruime ervaring. Onze missie is dat ieder kind met professioneel theater in aanraking komt. Zodat zoveel mogelijk jonge mensen de wereld rondreizen in een stoel, zich kunnen verwonderen, identificeren, achter het oor krabben, ten prooi vallen aan ontroering, of zich slap lachen. Co-Utrecht programmeert voorstellingen van STT in het Kunstmenu.

Naar STT produkties

TivoliVredenburg

TivoliVredenburg en Co-Utrecht organiseren jaarlijks voor leerlingen van de Brede School Overvecht een Kunstmenu-voorstelling.

website