Groep 1 / 2

Het Open Huis Een voorstelling over je thuis voelen en die aansluit bij het Kinderboekenweek thema 2023

King Bling Bling Een komische, energieke, beeldende en muzikale theatervoorstelling over hebzucht. Over blingbling, glitters en gouden appels die je niet kunt eten. En over de vraag: wat is echt goud waard?

Liedjesatlas Peer en Stefan reizen in deze voorstelling samen met hun jonge publiek de wereld rond en zingen de leukste traditionals van de landen die ze aandoen. Hoe vergaat het de verliefde Adriaan uit Amerika? Wat maakt de leukste kok van Suriname klaar?

Dicht op je huid Geen traditionele opstelling, maar dicht op de huid rollen, draaien, springen en tollen de dansers tussen de kinderen door.

Hallo Aarde! Hallo Aarde! Is een humoristische dansvoorstelling over diversiteit, anders zijn, vriendschap en 2 werelden dichter bij elkaar komen. En natuurlijk worden de kinderen op aarde door de dansers uitgenodigd om zelf te gaan dansen op de planeet!

De liedjesatlas Peer en Stefan reizen in deze voorstelling samen met hun jonge publiek de wereld rond en zingen de leukste traditionals van de landen die ze aandoen. Hoe vergaat het de verliefde indiaan Adriaan? Wat maakt de leukste kok van Suriname klaar? Hoe ziet een school in Afrika er uit? Welke dieren wonen er in Indonesiƫ wat krijg je in een Spaans restaurant op je bord?

Rasentertainer Peer de Graaf en topgitarist Stefan Blankestijn laten kinderen horen en ervaren wat hun leeftijdgenoten in andere landen leuk vinden en met wat voor muziek zij daar groot worden.
De Liedjesatlas is een interactieve en levendige muziekvoorstelling met door Koos Meinderts vertaalde liedjes.