Groep 1 / 2

Een tuin vol leven - Kinderboekenweek 2022 Vlinder is opzoek naar Eendagsvlieg. Eendagsvlieg leeft maar een dag, dus zoveel tijd is er niet. Nog maar iets minder dan een dag. Onderweg ontmoet vlinder; Oorworm, Pissebed, Kakkerlak, Lieveheersbeest, Hommel en Bromvlieg.

King Bling Bling Een komische, energieke, beeldende en muzikale theatervoorstelling over hebzucht. Over blingbling, glitters en gouden appels die je niet kunt eten. En over de vraag: wat is echt goud waard?

Liedjesatlas Peer en Stefan reizen in deze voorstelling samen met hun jonge publiek de wereld rond en zingen de leukste traditionals van de landen die ze aandoen. Hoe vergaat het de verliefde Adriaan uit Amerika? Wat maakt de leukste kok van Suriname klaar?

Dicht op je huid Geen traditionele opstelling, maar dicht op de huid rollen, draaien, springen en tollen de dansers tussen de kinderen door.

De liedjesatlas Peer en Stefan reizen in deze voorstelling samen met hun jonge publiek de wereld rond en zingen de leukste traditionals van de landen die ze aandoen. Hoe vergaat het de verliefde indiaan Adriaan? Wat maakt de leukste kok van Suriname klaar? Hoe ziet een school in Afrika er uit? Welke dieren wonen er in Indonesiƫ wat krijg je in een Spaans restaurant op je bord?

Rasentertainer Peer de Graaf en topgitarist Stefan Blankestijn laten kinderen horen en ervaren wat hun leeftijdgenoten in andere landen leuk vinden en met wat voor muziek zij daar groot worden.
De Liedjesatlas is een interactieve en levendige muziekvoorstelling met door Koos Meinderts vertaalde liedjes.